Sve naše košulje su u online prodavnici odmah dostupne samo u navedenim dimenzijama. Napišite nam Vašu veličinu tj. bolje Vaše mere (dužinu košulje, dužinu rukava, obim grudi, obim struka, dužinu ramena)i mi ćemo Vam sašiti i ručno izvesti košulju prema Vašim meram. S tim što vremenski period izrade je okvirno oko 20 do 30 dana od dana poručivanja preko mejla info@vojvodjanskimotivi.rs u zavisnosti od komplikovanosti veza.

Pošto su svi ručni radovi unikati, količinski u prodaji su odmah dostupni u jednom komadu. Ako želite poručiti više komada Platnene tašne sa cvetnim motivom „Vesele šolje“ zamolićemo Vas da nam pošaljete mejlom na info@vojvodjanskimotivi.rs tačan naziv artikla, šifru proizvoda napr. RA017 i broj komada. S tim što vremenski period izrade kod platnenih torbi je okvirno oko 10 dana od dana poručivanja preko mejla u zavisnosti od komplikovanosti veza.

Da. Online poručeni proizvod možete preuzeti besplatno SUVENIRNICI, koja se nalazi u parku Mateja Čanji kod Trga slobode u Bačkom Petrovcu (po prethodnom dogovoru putem telefona ili mejla), gde možete uplatu izvršiti na licu mesta.

Pranje odeće, stoljnaka… zahteva poznavanje nekih osnovnih pravila, koja su korisna u praktičnom smislu, ali isto tako i za postizanje savršenog krajnjeg rezultata. Peru se ručno na temperaturi koja ne bi trebalo da prelazi 30-40 stepeni. Sušenje se preporučuje na vešalici s tim što je najbolje da se rastresu pre nego što se prostru sa čime se olakšava peglanje i dobija se bolji krajnji rezultat održavanja. Ne preporučuje se sušenje u mašini za sušenje da ne bi došlo do skupljanja tkanine.